ДОСТАВКА И ВРЪЩАНЕ

ЦЕНА ЗА ДОСТАВКА

За поръчки над 18 лв. – Безплатна доставка с куриерска фирма СиВиСи

 За поръчки до 18 лв.

  • Доставка до офис на Еконт и Спиди – 8 лв.
  • Доставка до личен адрес със СиВиСи – 8 лв.

СРОК НА ДОСТАВКА

Поръчки за цялата страна –  стандартна доставка от 3 до 5 дни след поръчка, според графика на обслужване на Вашия район

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА

След като сте направили поръчка, ще получите е-mail за потвърждение на поръчката. При проблем с Вашите координати или наличността на някой от поръчаните продукти можете да очаквате обаждане от наш сътрудник. След като наш служител се свърже с Вас винаги можете да добавите продукти или да замените някои от тях. 

Ако имате въпроси или коментари относно доставката, не се колебайте да се свържете с нас на телефон +359 878 650 156 от понеделник до петък от 10:00 до 16:00 часа.

 

Връщане или отказана поръчка

Всяка поръчка може да бъде безплатно отказана до 16:00ч. в рамките на деня на самата поръчка. Поръчките направени след 16:00ч. могат да бъдат безплатно отказани до 16:00ч. в рамките на следващия ден. За да откажете поръчка, пишете на мейл office@smart8natura.com или се обадете на телефон 0878 650 156.

могат да се върнат в рамките на срока, който е предоставен за отказ от договора за покупко-продажбата им, сключен от разстояние, само ако не са използвани и са със същата опаковка, с която са били получени и тя е неразпечатана и или фабрично НЕ нарушена.

При отказана поръчка извън посочените срокове или при невзета поръчка от офис на куриер или личен адрес, клиентът трябва да заплати връщането на поръчката до адрес: гр. Летница п.к.5570 ул. В. Левски 2 и

Shopping Cart