Чисти ли Белите Дробове Пчелното Млечице?

белодробни заболявания пчелно млечице

Пчелното млечице е най-мощният биологичен стимулант. Наред с това, то представлява универсално средство за профилактика и лечение на всяка болест.

Пчелното млечице съдържа 22 аминокиселини, над 15 микроелемента, както и ценни витамини, което го превръща във висококачествен хранителен и биологично ценен продукт.

Според учените пчелното млечице има най-балансираната комбинация от микроелементи от всички известни биостимуланти. Благодарение на този състав на компонентите си, продуктът притежава изключителни фармакологични свойства.

Пчелното млечице повишава имунитета на човешкия организъм. То ускорява възстановяването от вирусни, гъбични и бактериални заболявания на носоглътката, гърлото, трахеята, бронхите и белите дробове, помага за справяне със сложни хронични заболявания.

Какво точно представлява пчелното млечице?

Пчелното млечице – това е гъсто млечно вещество, произведено от пчелите работнички за хранене на пчелната майка. За да произведе пчелно млечице, пчелата-работничка смесва мед и пчелен прашец с ензими, произведени в жлезите на гърлото й.

Пчелното млечице е изключително полезна хранителна добавка – това е така заради по-големия размер, сила, издръжливост и дълголетие на пчелната майка в сравнение с другите пчели. С две думи, пчелното млечице е “храната на пчелите” и затова то е наситено с много полезни вещества.

Пчелното млечице и лечението на белодробни заболявания

пчелно млечице Радихъни

Пчелното млечице перфектно помага при бронхит, защото съдържа хормони, аминокиселини, витамини и други вещества, които имат положителен ефект върху бронхите. При комплексното лечение на бронхит възстановяването се ускорява значително, когато се приема смес от пчелно млечице и мед в съотношение съответно 1:50.

Сместа от мед и пчелно млечице има благотворен ефект и при лечение на ларингит, трахеит, хрема, хронична пневмония и при всякакви заболявания, свързани с дихателната система.

Относно приема на пчелното млечице съществува едно основно правило – то трябва да бъде напълно разтворено в устата, защото когато попадне в стомаха, повечето от полезните му свойства се губят поради въздействието на стомашния сок. Следователно този продукт никога не трябва да се приема с вода или да се консумира с храна.

Прочетете още: При проблемна кожа използвай 100% натурално пчелно млечице

Пчелни продукти при белодробен емфизем

Белодробен емфизем – това е патологичен процес, свързан с нарушение на газообмена в белите дробове поради промени в тъканите им. Патологията принадлежи към групата на хроничните обструктивни заболявания.

Има редица фактори, които влияят върху развитието на белодробния емфизем:

  • хроничен бронхит (обикновено се развива след 30-годишна възраст);
  • наследственост;
  • предишни белодробни заболявания;
  • тютюнопушене;
  • излагане на вредни вещества по време на работа.

При разтварянето си пчелното млечице попада в кръвта и действа изключително силно на имунната система. То е мощно лечебно средство за цялостното укрепване на организма.

Пчелното млечице предотвратява развитието на белодробните заболявания, в това число и белодробния емфизем. То се използва като профилактично и лечебно средство заради изключително богатия си комплекс от аминокиселини, витамини и минерали.

Пчелно млечице – лечебно средство с чудодеен ефект

От каталога на пчеларска ферма Ради можете да се снабдите със свежо пчелно млечице в разфасовки от 10 g, 45 g и 1000 g. Продуктът се предлага и в комбинация с манов мед – стъклен буркан 200 g манов мед с 2% пчелно млечице.

Ако страдате от белодробно заболяване, пчелното млечице ще ви помогне да преборите възпалението. То представлява натурално лечебно средство, което ще изчисти белите ви дробове и ще ви зареди с енергия!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart