Вече можете да плащате в онлайн магазина ни и с NewPay!

За да отговорим на очакванията и на най-взискателните клиенти, предлагаме не само добавки и козметика с най-добро качество, без изкуствени подсладители, оцветители и консерванти, но и разнообразни възможности да платите в магазина ни, за да може всеки от вас да намери най-удобния и подходящ за него начин да пазарува при нас.

Какво е NewPay ?

NewPay е „Вземи сега, плати по-късно“ или “Buy now, pay later” разплащателен метод за онлайн магазини. С NewPay можете за няколко минути да получите лимит, с който да плащате онлайн поръчките си в магазини, интегрирани с него, какъвто е нашият 😊

Какви са предимствата да плащате с NewPay?

  1. Създавате профил, верифицирате се и виждате лимита, който можете да ползвате за минути. Без дълги процеси, без нужда да сваляте допълнителни приложения, без излишни въпроси
  2. Еднократно одобрение – след като сте одобрени за някакъв лимит, можете да го ползвате за неограничен брой поръчки, без да се налага да минавате одобрение за всяка поръчка.
  3. Допълнително финансиране, което можете да използвате, за да вземете това, от което имате нужда днес.
  4. Когато плащате с NewPay, вие поръчвате и получавате стоката си, а NewPay я плаща на момента вместо вас. Така имате време да се убедите, че поръчката ви отговаря на очакванията ви, без да сте блокирали собствени средства
  5. Два начина на плащане – NewPay I Отложен лимит до 400 лв. Ползвате колкото искате и връщате до 15 дни без никакво оскъпяване или NewPay I На вноски – до 1200 лв.. Ползвате колкото искате и връщате на 3 или 6 равни месечни вноски с оскъпяване.

Как да плащате с NewPay?

  • Сложете продуктите, които сте избрали в кошницата си !
Примерна кошница
  • Попълнете данните за доставка и изберете начин на плащане NewPay
Пример за последна стъпка в количката, избор за метод на плащане – NEWPAY – “Вземи сега, плати по-късно.”
  • Ще бъдете прехвърлени към сайта на NewPay. Изберете„Искам да създам нов профил“ и следвайте стъпките
  • За да се изчисли лимита ви, трябва да направите верификация на самоличността ви, като снимате лицето и гърба на личната си карта и си направите селфи.
  • Готово! Можете да потвърдите плащането и ще бъдете върнати обратно на сайта ни.

Можете да използвате NewPay както за по-големи поръчки, така и за такива с по-ниска стойност, тъй като няма изискване за минимална стойност на поръчката.

Ако имате някакви въпроси, не се колебайте да се свържете с нас!

Желаем ви приятно пазаруване! 😊
КЛИКНИ ТУК

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Shopping Cart